Raskere nettsider, animasjon, universell utforming og video – nye kurs i vår kalender

Vi utvider vårt kurstilbud med en rekke spennende kurs både for de som jobber med webdesign/webutvikling,  animasjon, universell utforming og for de som jobber med video.

Hvordan utvikle raskere websider? 

En rask nettside vil blant annet kunne gi mer fornøyde brukere, lavere fluktfrekvens, økt konvertering og fornøyde søkemotorer. Er din nettside rask nok? Eller trenger den å optimaliseres?

Animasjon med CSS

Animasjon med CSS er et kurs hvor du lærer å lage nettopp CSS-animasjoner. Ingen JavaScript, ingen Flash, kun CSS og HTML.

Universell utforming av websider

1. juli 2014 var datoen hvor de nye kravene til universell utforming trådte i kraft. På dette kurset lærer du om hva dette betyr for din nettside, hvilke krav må du følge og hva du i praksis må gjøre.

annonse

Universell utforming av dokumenter

På dette kurset lærer du å lage dokuemnter som er tilgjengelig for flest mulig, på en effektiv måte uten bruk av mye ekstra tid eller ressurser.

Kamera– og opptaksteknikk

Vil du lære å bruke videokameraet med manuelle innstillinger for å få full kontroll over resultatet? Da er dette kurset for deg!

Videoreportasjer

Video alene er ikke nok. Du må også kunne bygge videoreportasjer slik proffene gjør, og du må tenke som en videojournalist under opptak.

Photoshop for video

Lær å jobbe effektivt og enkelt med grafikk og video, og du vil oppdage muligheter i Photoshop som gjør at du nesten ikke tror dine egne øyne.

Du finner disse og alle våre andre kurs i vår kursoversikt.

Del: